marvinhacking.com (nl)
een gratis website waar je hacks en trics dat ze werken laten we zien met behulp van een filmpje ! we doen ook reparatie en sub domein ver huren met een app er op en ftp die u dan met dot.tk een tk domein kan geven dat kunnen we ook voor u doen en we verhuren ook gratis email adressen dan krijg je zo iets als dit : jouwnaam@marvinhacking.comheeft u verder nog vragen dan kunt u mailen naar info@marvinhacking.com
Reacties (32)
Is al geplaatst hoor ?
Andere link was verkeerd geplaatst. Die heb ik dus verwijderd.
okew alleen deze gaat alleen naar de nl versie
maarja maak niet uit
maar hier is dan nog de andere link:
www.marvinhacking.com
maarja maak niet uit
maar hier is dan nog de andere link:
www.marvinhacking.com
Auw. Mijn ogen.
Die rode tekst in combinatie met die groene achtergrond doet pijn aan mijn ogen
.
thisegzz@live.nl is mijn MSN-adres. Contact formulier is nog niet werkend.
oke tanx man
u bent nooit online?:S
Ik ben altijd online. Je kan me ook bereiken via het contact formulier: http://digitalplace.nl/contact
http://nl.marvinhacking.com/nederlands/?p=112
"ns spoorweg informaties en verkeersborden hacken "
Lol?
"ns spoorweg informaties en verkeersborden hacken "
Lol?
-XBX- schreef:http://nl.marvinhacking.com/nederlands/?p=112
"ns spoorweg informaties en verkeersborden hacken "
Lol?
Dat is eigenlijk van Max Cornelisse die faker. Nou ja faker, daar zat reclame shit achter.
Betalen om dat progje te downloaden = oplichting. Verkeersborden hacken is onmogelijk met één simpel programmaatje.
Lol, illegaaltje wannabe?
dat filmpje is van hem maar ik heb het programa van een pro hacker!!! alleen is die wel verouderd
maar volgens hem zou hij het nog moet doen en moet een programatje is het juist makkelijker als het voor 1 doel is bedoelt ! dan klik je op een knop en het programatje doet de rest
Bullshit. Waarschijnlijk krijg je ThunderExploit, een VB programmaatje dat niets meer doet dan zeggen dat er een probleem is met de router. Oplichting om daar voor te betalen.
Thisegzz schreef:Bullshit. Waarschijnlijk krijg je ThunderExploit, een VB programmaatje dat niets meer doet dan zeggen dat er een probleem is met de router. Oplichting om daar voor te betalen.
Klopt.
ookw mogen jullie denken ik ben eignaar ik heb getest en het werkte
Kan je een screenshot plaatsen van het programma?
Haha FAIL, gaat hij ook nog zeggen dat het wel werkt in de hoop wij die rotzooi van hem gaan kopen. 
OMFG, beter bannen we de eigenaar met zn rotzooi...
@p03WS
hallo,!!!
dit vind ik niet echt aardig ik wil gewoon wat extra verdienen! dat jy dat niet kan hoef je niet zo te doen!
hallo,!!!
dit vind ik niet echt aardig ik wil gewoon wat extra verdienen! dat jy dat niet kan hoef je niet zo te doen!
Ik vind zijn opmerking meer dan terecht. Jij belooft je klanten een programma waar ze verkeersborden kunnen hacken, maar komt dat niet na. Dat kan je niet anders noemen dan oplichting. Als je zo graag geld wilt verdienen doe je dat maar op een legale manier.
die is allang van de site dus denk ik ga niet zeiken
Ik vind je layout Nice op de achtergrond na. Die doet een beetje pijn zaan mijn ogen. Als ik jouw was zou ik in Photoshop een achtergrond maken zwart of grijs met een nois van 1. Dat past er volgens mij wel goed bij.
thiseqzz kan je de afbeelding kan veranderen bij mij doet die het niet en de site is vernieuwd dus vandaar
Done. Kan je ook zelf doen hoor, in het rechtermenu bij Auteur opties.
ja heb ik geprobeerd maar hij deed het niet 
thisegzz ik heb een vraag ik heb ook zinds kort een soort beta versie van marvinhacking.com mag ik die ook posten?
Je kan 'm toch gewoon in dit topic plaatsen?
de QR-code geeft: bbg:I%BG%WFHA.34I9%8U1HQWCI71W353QWE8S:QJ5:7D6/SWRDWZS7%O$ 1SE2XW$:XWO9O ? maar dat kan natuurlijk ook aan mij liggen xD
hmm, niet echt zelfgeschreven spul alleen maar gekopieert. verder wel nice site.
Plaats reactie
Alleen leden kunnen reacties plaatsen. Ga naar de inlogpagina of word gratis lid van DigitalPlace.nl.
Details
Jouw mening
Updates
Opties




doglord007