utorrent

[../v4/images/download/utorrent_300.jpeg]
dit is een handigste torrent download programma wat er is
deze onderstaande links is voor windows,

andere OS-en of beta's???

µTorrent – Piepkleine footprint, reusachtige power
µTorrent is 's werelds populairste BitTorrent-client. Ga zelf na welke kenmerken het legendarisch maken.

Piepklein

µTorrent is kleiner dan 400 KB (kleiner dan je profielfoto op Facebook). Het wordt supersnel op je computer geïnstalleerd met een lichte footprint en de uitvoering is zeer efficiënt.

Snel

Speciaal ontworpen voor snelle downloads. Maakt geen onnodig gebruik van je waardevolle systeembronnen, maar wordt rustig op de achtergrond uitgevoerd, zodat je niet wordt belemmerd bij het werken, spelen, etc.

Gemakkelijk

Eenvoudig en ongecompliceerd – dát is µTorrent. Met de doelgerichte interface wordt het downloaden van torrents kinderspel. Ontdek bovendien de nieuwe inhoud van App Studio.

Nieuw

De gloednieuwe App Studio is ons antwoord op hinderlijke bloatware. In plaats van je kleine client helemaal vol te stoppen, kun je nu de functies vinden die je echt graag wilt hebben, wanneer je maar wilt en altijd optioneel.

Toegankelijk

Met µTorrent Remote kun je vanaf elke gewenste plek toegang krijgen tot µTorrent. Je krijgt gemakkelijk toegang tot je thuisclients, privé en totaal veilig (met behulp van nieuwe authenticatiemethodes en sleuteluitwisseling).

Geavanceerd

µTorrent is gebaseerd op het baanbrekende BitTorrent-protocol µTP, wat de bandbreedte maximaliseert en opstoppingen tegengaat. Op deze manier kun je genieten van de soepelste en snelste downloads.

Vernieuwend

µTorrent wordt aangeboden door hetzelfde team dat de open-source BitTorrent-protocol heeft uitgevonden. Je zult dus altijd verzekerd zijn van de nieuwste en meest fantastische technologieën.

Intelligent

µTorrent is een intuïtieve tool. Het stelt de bandbreedtegebruik automatisch bij gebaseerd op je netwerk en op internet. Je kunt ongehinderd Skype gebruiken, games spelen, video's streamen etc.

Aangepast

Je kunt µTorrent heel eenvoudig aanpassen aan je eigen wensen. Bij de App Studio kun je nieuwe functies toevoegen, je client een andere skin geven en nog veel meer.
Plug

Plug-n-Play

µTorrent is heel gemakkelijk aan te sluiten op je eigen netwerk. In de meeste gevallen is het alleen een kwestie van aansluiten. Je kunt direct aan de slag. We maken ook gebruik van UPnP- en NAT-PMP-technologieën om je router voor te bereiden op het downloaden van torrents.

[Download]

Screenshot


../v4/images/download/utorrent_300.jpeg

Reacties (5)

 
1. Nooit geweten dat er ook een Linux versie was :o
2. Het is niet uTorrent maar µTorrent (MicroTorrent).
3. Als je een programma plaatst... doe dan even de moeite een degelijke beschrijving op te geven ofzo... Dat staat wat netter.
 
Zal ik zo ff toevoegen
 
Dankje, dat ziet er een stuk beter uit :)
Als iedereen zo maar vluchtig wat gaat toevoegen gaat de site er nogal rommelig uit zien na een tijd.
 
misschien had je sites erbij kunnen zetten waar je utorrent downloads vanaf kunt halen? Zoals piratebay..
 
Citaat van: "wilcow51"
misschien had je sites erbij kunnen zetten waar je utorrent downloads vanaf kunt halen? Zoals piratebay..
kat.ph
torrentz.eu
demonoid.me
d2.vu
thepiratebay.se -> pirateproxy.net
[Reactie plaatsen]

Details

Avatar xvilo
Door: xvilo
10/5/2011 19:08
4589x bekeken

Opties

Ik vind dit: Leuk  Niet leuk
Leuk
0
Niet leuk
0
Naar boven