Online Armor Free 5.5

[../v4/images/download/online-armor-free-55_1153.png]
Controleert al het dataverkeer dat uw PC binnenkomt en al het dataverkeer dat uw PC uitgaat.rnKeyloggerdetectie, programmabewaking, procesbewaking.
Tijdens de installatie kan je kiezen voor 30 dagen proefversie van de premium versie, licentie code invoeren en de licentie code over XX dagen invoeren. Helemaal onderaan staat Freeware mode, die moet je hebben!
De gratis versie van Online Armor:
 Online Armor Free is de gratis versie van de Online Armor firewall. Online Armor Free is een volwaardige firewall er zijn geen noodzakelijke functies weggelaten.
Keylogger detectie:
 Keyloggers zijn programma's die onzichtbaar wachten op toetsaanslagen en deze gegevens kunnen opslaan en doorsturen naar criminelen. Op die manier komen de criminelen aan uw pincode of wachtwoorden. Online Armor bevat een lijst van goede programma's die ook een keylogger gedrag vertonen. Over dit gedrag door goede programma's krijgt verder geen vragen.
Autostart controle:
 Veel programma's starten automatisch op wanneer Windows wordt gestart. Online Armor maakt een lijst van alles dat automatisch opstart en verdeelt dit in de categorieën vertrouwd, onbekend en niet vertrouwd. De gebruiker kan dan zelf kiezen welke programma's er wel of niet moeten opstarten. Online Armor weet van veel programma's of deze vertrouwd zijn en zal die al automatisch toestaan.
Blokkeren van bestanden met verdachte bestandsnamen:
 Onbekende bestanden met de namen van bekende Windows processen worden automatisch geblokkeerd wanneer deze bestanden zich op een andere dan de originele locatie bevinden.
 Ook zullen onbekende bestanden automatisch worden geblokkeerd wanneer de bestandsnaam meer dan 5 spaties bevat, een dubbele extensie als bijvoorbeeld .jpg.exe heeft of wanneer de bestandsnaam unicode karakters bevat.

Meer informatie: Online Armor Free

[Download]

Screenshot


../v4/images/download/online-armor-free-55_1153.png

Reacties (6)

 
Je moet ff je URL fixen.
 
Bedankt voor het melden, heb dit aangepast.
 
plaatjes? :shock:
 
Staat plaatje bij hoor:) :p
 
ja maar ik heb het over de functies  :x
 
Meer informatie over de functies van Online Armor is hier te vinden:
www.online-armor.nl
[Reactie plaatsen]

Details

Avatar Mark
Door: Mark
12/2/2012 14:28
2128x bekeken

Opties

Ik vind dit: Leuk  Niet leuk
Leuk
2
Niet leuk
2
Naar boven